Typhoon met nieuw album Lichtuis in november langs acht theaters en poppodia

review: Typhoon - Openluchttheater Hertme Typhoon
Typhoon met nieuw album Lichtuis in november langs acht theaters en poppodia
Door JenitaPostma op 02 november 2020 - 14:32 Typhoon reist in november een tournee langs acht theaters in Nederland, om 30 mensen per voorstelling het verhaal van zijn nieuwe album Lichthuis te vertellen. Tijdens deze intieme voorstelling wordt Typhoons verhaal en visie door middel van een gesprek, beeld en muziek met elkaar versterkt.

Meer dan zes jaar na Typhoons Lobi da Basi is nu de opvolger Lichthuis klaar. Dit is het derde album dat Typhoon uitbrengt. Volgens eigen zeggen is het muzikaal en tekstueel net zo allesomvattend en ambitieus als zijn voorganger. Typhoons zoektocht staat centraal in tien liedjes, waarbij hij al rappend en zingend tot een verhaal komt. Met bijdragen van de soulvolle gospel stem van Michelle David en het warme stemgeluid van Pascal Jakobsen (BLØF) en Wende, weet Typhoon zijn zoektocht naar geluk muzikaal vorm te geven.

De theatervoorstelling start op 6 november in Odeon in Zwolle. Daarna brengt de 36-jarige Typhoon een bezoek aan podia in Den Haag (Schouwburg), Eindhoven (Parkstadtheater), Amsterdam (Paradiso), Utrecht (TivoliVredenburg), Groningen (Oosterpoort), Rotterdam (Lantaren Venster) en Haarlem (Patronaat). Alle theatervoorstellingen waren door de zeer beperkte capaciteit snel uitverkocht. Hieronder vind je alle datums van de voorstellingen.

06-11-2020 - Typhoon - Schouwburg Odeon, Zwolle
07-11-2020 - Typhoon - Koninklijke Schouwburg, Den Haag
13-11-2020 - Typhoon - Parktheater, Eindhoven
14-11-2020 - Typhoon - Paradiso, Amsterdam
15-11-2020 - Typhoon - TivoliVredenburg, Utrecht
20-11-2020 - Typhoon - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
21-11-2020 - Typhoon - LantarenVenster, Rotterdam
29-11-2020 - Typhoon- Patronaat, Haarlem
Corona virus

NEDERLANDS KABINET SLUIT PODIA, THEATERS, BIOSCOPEN,...Het NOS meldt dat het Nederlandse kabinet vanavond in de persconferentie...

Suzan & Freek

AFAS LIVE EN AHOY CONCERTEN SUZAN & FREEK VERPLAATST... De concerten die Suzan & Freek in AFAS Live (14/11) en Ahoy (20/11)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.