concert: Typhoon in Schouwburg Odeon op VRIJDAG 06 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Typhoon
    Dauwpop 2015
  • Typhoon
    Festival de Beschaving 2015
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Typhoon in Schouwburg Odeon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
06 NOV
TYPHOON Hemminkzaal, 17:00 uur Schouwburg Odeon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma Typhoon
Concert uitverkocht
Typhoon in Schouwburg Odeon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

"Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ naar je toe! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.

Foto's van Typhoon

Foto Typhoon te Nirwana Tuinfeest - Zaterdag Foto Typhoon te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Typhoon te Red Bull Culture Clash 2016 Foto Typhoon te Festival de Beschaving 2015 Foto Typhoon te Concert at Sea 2016 - Vrijdag Foto Typhoon te Noorderslag 2015
 
Bekijk alle 195 foto's van Typhoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws