Zestal stadionconcerten voor Niels Destadsbader in Gent

Niels Destadsbader
Zestal stadionconcerten voor Niels Destadsbader in Gent
Door RobZ op 09 oktober 2020 - 14:03 Door de huidige omstandigheden zag Niels Destadsbader een drukke festivalzomer en een serie najaarsconcerten in het Sportpaleis aan zijn neus voorbijgaan. Gelukkig is de Belgische zanger niet voor één gat te vangen. Hij heeft een concertreeks aangekondigd in de Ghelamco Arena, het voetbalstadion van KA Gent. Per concert wil Niels Destadsbader 1200 fans ontvangen. De eerste twee aangekondigde concerten waren al uitverkocht voordat wij er een nieuwsberichtje over konden schrijven. Daarom hier de lijst met tot nu toe aangekondigde shows:

14-11-2020 20:00 - Niels Destadsbader - Uitverkocht!
15-11-2020 15:00 - Niels Destadsbader - Uitverkocht!
15-11-2020 20:00 - Niels Destadsbader @ Ghelamco Arena
21-11-2020 20:00 - Niels Destadsbader - Uitverkocht!
22-11-2020 15:00 - Niels Destadsbader - Uitverkocht!
22-11-2020 20:00 - Niels Destadsbader @ Ghelamco Arena

“Eindelijk! Eindelijk kunnen en mogen we weer het podium op! Mijn crew, onze muzikanten en bovenal het publiek. Stuk voor stuk heb ik hen heel erg gemist en samen met hen wil ik er een prachtige avond van maken. Ik voel aan alles dat mensen zelf óók terug naar buiten willen en we allemaal wel een streepje muziek kunnen gebruiken. Dus vroegen we ons af hoe we zoveel mogelijk mensen gelukkig konden maken zonder de maatregelen te schaden. In de Ghelamco Arena vieren we in openlucht en kunnen we dus letterlijk en figuurlijk helemaal uit ons dak gaan.“, aldus Niels Destadsbader.

De kaartverkoop voor al deze concerten van Niels Destadsbader is begonnen. Via deze link koop je tickets, die 42,90 per stuk kosten.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luke Slater

LUKE SLATER MET 'THE 7TH PLAIN' IN NOVEMBER NAAR...Er zijn maar weinig artiesten in de geschiedenis van de electronische muziek...

Ten Times A Million news

TEN TIMES A MILLION MET BORN TOMORROW-TOUR LANGS... De Nederlandse alt rock band Ten Times A Million heeft onlangs hun tweede...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.