Japanse band Kikagaku Moyo op 4 oktober in Paradiso

Kikagaku Moyo
Japanse band Kikagaku Moyo op 4 oktober in Paradiso
Door KaylynB op 23 september 2020 - 13:39 De vijfkoppige Japanse band Kikagaku Moyo komt naar Paradiso in Amsterdam in oktober. Zoals iedereen weet, is het in deze tijden van corona een zeldzaamheid om een buitenlandse artiest aan het werk te zien, maar toch komt Kikagaku Moyo naar Nederland om op te treden.

Kikagaku Moyo werd opgericht door Go Kurosawa en Tomo Katsurada in de zomer van 2012 in Tokio, Japan. Door oneindig te jammen weten deze langharige Japanners uitgesponnen, psychedelische composities met ambient-klanken te maken. Inmiddels hebben ze al in vier albums wereldwijd prijzen gekregen, waarvan 'Masana Temples' uit 2018 de laatste was. Eerder dit jaar verscheen de single 'Ouchi Time'. In 2017 was Kikagaku Moyo al te zien op Best Kept Secret en Into The Great Wide Open. Sindsdien hebben ze onder andere gespeeld op Roadburn, Le Guess Who? en Pukkelpop.

Kikagaku Moyo Staat in de grote zaal van Paradiso op zondag 4 oktober, de aanvang van de show is 21:00 uur. Tickets kosten € 17,-.
Klik hier voor het concert van Kikagaku Moyo in Paradiso, Amsterdam.

De voorverkoop start op vrijdag 25 september om 10:00.
Wil je een mailtje ontvangen voor de voorverkoop van dit concert? Klik dan hier voor een ticketreminder voor het concert van Kikagaku Moyo in Paradiso, Amsterdam.
lil kleine

LIL KLEINE EN DANIËL ARENDS DOEN SHOWS IN SCALA...Rapper Lil Kleine en cabaretier Daniël Arends spelen in november en...

Duncan Laurence

DUNCAN LAURANCE VOOR CORONAPROOF CONCERT NAAR DE... Duncan Laurance speelt op dinsdag 17 november een speciale coronaproof show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.