Duncan Laurance voor coronaproof concert naar de Ziggo Dome

Duncan Laurence Paard 2019 Larissa Pronk
Duncan Laurance voor coronaproof concert naar de Ziggo Dome
Door JenitaPostma op 23 september 2020 - 10:35 Duncan Laurance speelt op dinsdag 17 november een speciale coronaproof show in de Ziggo Dome. Het concert stond aanvankelijk al voor 17 november 2020 in de agenda als een regulier optreden in de traditionele zaalopstelling van de Ziggo Dome. Door de coronamaatregelen kan de show zoals deze oorspronkelijk was bedoeld natuurlijk niet doorgaan. Met een speciale coronaproof opstelling is er toch een oplossing gevonden. Het publiek neemt plaats aan ronde tafeltjes, die het ronddraaiende podium in het midden van de zaal omcirkelen. In deze 360-graden ‘in the round’ setting komt Duncan Laurence nog dichter bij het publiek, dat vanuit alle hoeken hoeken een uitstekend zicht heeft op het podium. 

Duncan Laurence is een zanger, songwriter en producer. Duncan’s combineert nostalgische pop-songs met orkestrale en elektronische invloeden. De muziek krijgt hierdoor een cinematisch, bijna mythisch jasje. In 2014 deed Duncan mee aan The Voice of Holland, hij wist het tot de halve finale te halen. Hiermee behaalde hij diverse top 50 hitnoteringen. In 2019 is Duncan Laurence de Nederlandse inzending voor het Eurovisie songfestival in Tel Aviv. Hij wint voor het eerst sinds 44 jaar als Nederlander de competitie.

Duncan brengt vrijdag 13 november zijn langverwachte debuutalbum 'Small Town Boy' uit. Tijdens het concert zal hij het werk van zijn debuutalbum voor het eerst live ten horen geven. Kaarthouders voor de oorspronkelijk geplande show ontvangen donderdag 24 september een email van Eventim met daarin meer informatie. Aanstaande maandag 28 september om 10:00 uur gaan tickets voor het coronaproof 360-graden optreden in de verkoop.

17-11-2020 - Duncan Laurence - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
Kikagaku Moyo

JAPANSE BAND KIKAGAKU MOYO OP 4 OKTOBER IN PARADISODe vijfkoppige Japanse band Kikagaku Moyo komt naar Paradiso in Amsterdam...

Rats on Rafts

RATS ON RAFTS IN FEBRUARI LANGS ZES NEDERLANDSE... Ter ere van het nieuwe album van Rats on Rafts getiteld 'Excerpts From...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.