concert: Pip Blom in Doka - Volkshotel

  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
DO.
01 OKT
PIP BLOM 20:00 uur Doka - Volkshotel, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Pip Blom
Toegang 15,-

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse Pip Blom startte in 2015 haar blog 'The Road To Glastonbury' waarop ze onderzocht hoe je een carriere in muziek het beste kunt aanpakken. Dat miste zijn uitwerking niet, want de eerste liedjes die ze in 2016 op Spotify zet worden in Engeland gelijk opgepikt door BBC 6-radio. Als vierkoppige band met haar broer Tender op gitaar, speelt Pip Blom vanaf dat moment voornamelijk in Engeland. Hun energieke en melodieuze indiepop slaat er aan, en Pip Blom tekent een contract met het Britse Heavenly-label. Daarop verschijnt in 2019 het debuutalbum 'Boat', dat internationaal goed wordt ontvangen, waarna de band wereldwijd toert. Pip Blom staat in 2019 ook op het Britse Glastonbury-festival, waarmee de grootste droom al is uitgekomen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doka - Volkshotel in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pip Blom in Doka - Volkshotel plaatsvindt.

Foto's van Pip Blom

Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Popronde Hengelo 2017 Foto Pip Blom te Life I Live 2019 Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws