Rockband GOLD in Patronaat én op livestream te zien

review: Gold - 27/12 - Melkweg Gold
Rockband GOLD in Patronaat én op livestream te zien
Door sjoertb op 10 september 2020 - 11:36 GOLD komt op 23 oktober een speciale anniversary show spelen in het Haarlemse poppodium Patronaat. Het is namelijk vijf jaar geleden dat hun album ‘No Image’ uitkwam. In Patronaat wordt het album integraal gespeeld door de rockband voor een beperkt aantal muziekliefhebbers. Op 1,5 meter kan de show bijgewoond worden.

Daarnaast is er een livestream waarop het concert door meer mensen bekeken kan worden. Het poppodium werkt daarvoor samen met streaming-platform Haarlem On Air. Opbrengsten van de uitzending steunen de artiesten die optreden.

De band bestaat uit zangeres Milena Eva, gitaristen Thomas Sciarone, Kamiel Top en Jaka Bolic, bassist Leyla Overdulve en drummer Igor Wouters. Naar eigen zeggen maken ze de soundtrack voor het verval van de wereld.

Tickets voor Gold in Patronaat zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop is zojuist gestart. Kaartjes kosten 15 euro per stuk.

Foto: Gold in Melkweg door Susana MartinsBestel tickets Gold in Patronaat
Tickets Gold
vr 23 okt
Patronaat, Haarlem
€ 15,00
rob de nijs

ROB DE NIJS NA EEN HALF JAAR WEER OP HET PODIUM IN...Na een afwezigheid van 6 maanden, doordat hij gediagnosticeerd was met de...

Rhye

RHYE IN HET VOORJAAR NAAR MAASSILO, MELKWEG EN... In het voorjaar komt Rhye onze kant op. Het muziekcollectief rond de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.