Ook nog vijfde concert Floor Jansen in Afas Live

Floor Jansen
Ook nog vijfde concert Floor Jansen in Afas Live
Door RobZ op 26 augustus 2020 - 11:14 En dat is vijf! Nightwish-zangeres Floor Jansen geeft ook op 20 oktober een concert in de Afas Live. Eerder werden er al op 18 en 19 ieder twee concerten aangekondigd in het podium in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze vier concerten ging zo snel dat nu een extra concert op 20 oktober wordt aangekondigd. Het is niet onwaarschijnlijk dat er ook een tweede concert op 20 oktober wordt gegeven en het totaal aantal concerten van Floor Jansen in de Afas Live dus op zes komt. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Floor Jansen op 24 mei in de Afas Live zou spelen, maar door alle corona-ellende kon dit niet doorgaan. Op deze manier krijgen toch veel fans de kans de zangeres aan het werk te zien.

Zangeres Floor Jansen treedt op met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort, waarmee ze in het tv-programma De Beste Zangers het inmiddels iconische duet zong van The Phantom Of The Opera. Op 20 oktober heb je dus een extra kans om dit concert mee te maken. De kaartverkoop voor het extra concert van Floor Jansen in Afas Live is per direct begonnen.

Tickets kosten 38,08 euro per stuk. Hier koop je tickets voor dit extra concert van Floor Jansen. Via Voor het concert zijn conform de corona-voorschriften alleen zitplaatsen beschikbaar. Deze worden per 1 of 2 verkocht. Iedereen houdt natuurlijk 1,5 meter afstand.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Billy Joel Experience door Lex Putman

DRIVE-IN BIOSCOOP A4DRIVE-IN KOMT MET EERSTE LIVE...Enkele weken geleden opende de A4Drive-in aan de A4 in Roelofsarendveen. Op...

Popronde news

POPRONDE DOET CONCERTTOURNEE LANGS DE NEDERLANDS... Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.