Spice Girl Melanie C in 2021 voor concert naar Melkweg OZ

Melanie C news_groot
Spice Girl Melanie C in 2021 voor concert naar Melkweg OZ
Door RobZ op 18 augustus 2020 - 17:36 Melanie C komt naar Nederland! De Britse Melanie Chisholm beter bekend als Mel C en Sporty Spice werd in de jaren '90 bekend met de razendpopulaire meidengroep Spice Girls. Toen de Spice Girls voorbij waren, ging ze solo verder. Dit leverde grote hits op als 'Never Be The Same Again' en 'I Turn To You'. Inmiddels heeft Melanie C meer dan 100 miljoen platen verkocht en verschillende awards op haar naam staan.

In oktober komt de nieuwe plaat van Melanie C uit. Hierop komen haar liefde voor disco, elektronische muziek en anthems op een verfrissende wijze samen. Volgens The Guardian haar "beste werk in 20 jaar dat een beetje classic Robyn én de onbevangen vrolijkheid van Carly Rae Jepsen uitstraalt". Juli 2019 was Melanie C voor het laatst in Nederland op het podium te zien. Op 28 juli stond ze in de grote zaal van Paradiso. We waren toen aanwezig om een fotoverslag te maken. Hier check je de foto's die toen gemaakt zijn. Een dag later speelde Melanie C ook nog op het Milkshake festival in Amsterdam.

Op woensdag 21 mei 2021 komt Melanie C haar nieuwe album aan het Nederlandse publiek presenteren in de OZ van de Melkweg. Tickets gaan op vrijdag 28 augustus in de voorverkoop en kosten 28,75 euro. Dit is exclusief lidmaatschap van de Melkweg. Via deze link koop je tickets voor Melanie C in de Melkweg. Er zijn trouwens ook VIP-pakketten beschikbaar voor 160 en 90 euro.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop van dit concert van Melanie C in de Melkweg begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross sfeer

KORTRIJK WIL EIND DIT JAAR EEN CORONAPROOF...Dagblad Het Laatste Nieuws meldt dat er in de Belgische stad Kortrijk...

Altin Gün

METROPOLE ORKEST MET ALTIN GÜN EN DEWOLFF IN... De concertagenda van Koninklijk Theater Carré wordt in september opgeluisterd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.