Floor Jansen voor twee intieme shows naar AFAS Live in oktober

Floor Jansen
Floor Jansen voor twee intieme shows naar AFAS Live in oktober
Door Cartman91 op 12 augustus 2020 - 12:59 De Nederlandse zangeres Floor Jansen, bekend als zangeres van de Finse metalband Nightwish en bij het grote publiek vooral bekend van haar deelname aan het tv-programma De Beste Zangers, waar ze samen met Henk Poort The Phantom Of The Opera zong, komt voor twee intieme optredens naar AFAS Live.

Floor zou in mei al een concert geven in de Amsterdamse zaal, maar door de uitbraak van het coronavirus kon dat vanzelfsprekend geen doorgang vinden. Deze show is dan verplaatst naar 19 oktober, waar ze zelfs twee keer op een avond optreedt! Samen met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort. De optredens zijn geheel volgens de corona-maatregelen georganiseerd, dit wil zeggen alleen zittend publiek op 1,5 meter afstand van elkaar. Voorafgaand is er ook nog een gezondheidscheck.

Tickets voor deze shows zijn direct te verkrijgen. Een kaartje voor het vroege concert (19:00 uur) koop je hier. Voor het late optreden (21:30 uur) koop je hier je kaartjes.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Floor Jansen / Marcel Fisser Band in AFAS Live
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
ma 19 okt
Floor Jansen
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,08
ma 19 okt
Floor Jansen
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,08
Finntroll news

FINNTROLL MET EUROPESE TOUR IN MAART LANGS MELKWEG,...Op 18 september brengt de Finse metalband Finntroll het album Vredesvävd...

Concert sfeer

DIVERSE PROTESTEN IN NEDERLAND EN BELGIË TEGEN... Ondernemers uit de evenementenbranche zetten op vanavond meer dan 200...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.