Fun Valley Maastricht komt met strandterras in augustus met optredens van o.a. Tino Martin en Lil Kleine

Lil Kleine
Fun Valley Maastricht komt met strandterras in augustus met optredens van o.a. Tino...
Door Cartman91 op 20 juli 2020 - 14:26 In augustus wordt er in Maastricht een strandterras opgericht met livemuziek. Onder de naam Strandterras Maastricht Live kan je met je voetjes in het zand genieten van een drankje en livemuziek van onder meer Tino Martin, Lil Kleine en Beppie Kraft.

Het programma ziet er als volgt uit:

7/8 - Tino Martin (19:30 uur)
8/8 - Lil Kleine (14:00 uur)
9/8 - Beppie Kraft (20:30 uur)

Het programma wordt nog verder aangevuld met een optreden op de zaterdagavond en zondagmiddag. De optredens zijn in combinatie met een driegangen-diner, behalve bij het optreden van Lil Kleine dat in de middag plaatsvindt. Dit optreden zal in combinatie met een lunch zijn.

De avondoptredens (in combinatie met diner) kost je 80 euro, voor de middagshows (met lunch) ben je 65 euro kwijt. Tickets gaan vanaf morgen (21 juli om 19:00 uur) in de voorverkoop.

Het hele evenement zal volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden. Dit houdt onder andere in minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar.


Memphis Maniacs nieuw

ONGEPLAND FESTIVAL DE HELE ZOMER LANG IN HET SIERAAD...Door het Coronavirus zijn alle concerten en festivals afgelast, mag je niet...

Tricky

TRIPHOPPER TRICKY IN HET VOORJAAR NAAR PARADISO De Britse triphopper Tricky brengt op 4 september alweer zijn 14e album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.