Willeke Alberti viert 75e verjaardag tijdens Amsterdamse Zomer in Olympisch Stadion

Amsterdamse Zomer news_groot
Willeke Alberti viert 75e verjaardag tijdens Amsterdamse Zomer in Olympisch Stadion
Door Cartman91 op 06 juli 2020 - 13:53 Zangers Willeke Alberti viert dit jaar alweer haar 75e verjaardag. Om dat te vieren heeft ze diverse optrends in de planning staan. Zo zal ze tijdens de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion te Amsterdam tweemaal een optreden geven. Daarnaast staan er nog drie shows in Openluchtheater Caprera in de agenda en staat ze in het Muziekgebouw te Eindhoven.

De Amsterdamse Zomer is een feest om de festivals, concerten en evenementen die deze zomer in Amsterdam plaats zouden vinden maar niet door konden gaan vanwege het Coronavirus te vervangen. Dit feest vindt plaats van 11 juli t/m 30 augustus met een reeks concerten in het Olympisch Stadion. Naast Willeke Alberti treden ook namen als Tino Martin, Snelle, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Hans & Candy Dulfer en Rolf Sanchez op.

Willeke Alberti zal op 29 augustus twee keer optreden, één keer om 16:00 uur (tickets) en later die dag om 20:00 uur (tickets).

Voor die tijd staan er dus ook nog drie optredens in Openluchttheater Caprera gepland: op 8 augustus (tickets) en tweemaal op 15 augustus (17:00 uur (tickets) en 20:00 uur (tickets)). Tot slot staat ze op 16 oktober nog in het Eindhovense Muziekgebouw.

Kaartjes voor de optredens in het Olympisch Stadion kosten 71,50 euro (inclusief welkomstdrankje). Voor de concerten in Caprera ben je 33,50 euro kwijt aan een ticket.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



belgieenewss.gif

GROTE EVENEMENTEN IN BELGIË VANAF AUGUSTUS MOGELIJK...Door het Coronavirus zijn grote evenementen als concerten en festivals niet...

Indian Askin

INDIAN ASKIN WEER OP CLUBTOUR LANGS O.A. PAARD,... De Amsterdamse nu-punk band Indian Askin gaat voor het eerst sinds de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.