Nog een livestream van Di-rect; Nu vanuit het Mauritshuis

review: Zwarte Cross 2018 - Vrijdag Di-rect
Nog een livestream van Di-rect; Nu vanuit het Mauritshuis
Door RobZ op 06 juli 2020 - 11:43 Di-rect heeft de smaak te pakken als het om livestreams gaat. Na optredens vanuit het Nationale Theater in Den Haag, de Pier in Scheveningen, kondigt de Haagse rockband nu een livestream vanuit het Mauritshuis aan. Op 8 augustus treedt Di-rect daar op. De show wordt live uitgezonden via een stream. Als je deze wilt bekijken dan kun je een ticket kopen via de site van Di-rect. Fans van Di-rect mogen zelf bepalen wat ze voor de livestream over hebben met een minimum van 2 euro. Tevens is het mogelijk een poster van Di-rect en/of een fles wijn of bier voor tijdens het concert te bestellen.

Het is de bedoeling dat Di-rect op 9 en 10 oktober twee grote concerten in Ahoy, Rotterdam geeft. Vooralsnog staan deze shows nog in de agenda, maar of ze ook daadwerkelijk door kunnen gaan, hangt natuurlijk af van de situatie rondom het coronavirus.

Di-rect is ook al bevestigd voor optredens op Concert at Sea en Indian Summer Festival 2021. Beide festivals waar ze eigenlijk dit jaar hadden moeten optreden.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Doe Maar1

DOE MAAR VINDT NIEUWE DATUMS VOOR LIJF AAN LIJF...De immense Lijf aan Lijf tournee die Doe Maar vanaf 23 september zou geven...

Joost

JOOST VOOR ZES ZOMERSESIES NAAR DE MELKWEG Eerder berichtten we al over de Zomersessies die de Melkweg organiseert....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.