Poppodium Paard opent voorzichtig zijn deuren met filmvertoning concert Eefje de Visser

Eefje de Visser
Poppodium Paard opent voorzichtig zijn deuren met filmvertoning concert Eefje de Visser
Door Kellyvermeer op 02 juli 2020 - 16:48 Poppodium Paard opent voorzichtig zijn deuren. In juli zal het poppodium eindelijk na vier maanden verplicht gesloten te zijn geweest eindelijk de deuren weer openen.

Het podium start met kleinschalige optredens en nieuwe initiatieven. Ook is er een vaste locatie voor de pop-up store. Het poppodium is ook uitgebreid met professionele livestream-mogelijkheden.

Paard gaat op vrijdag 3 juli open voor publiek tijdens een filmvertoning van een concert van Eefje de Visser. Deze avond heeft 100 tickets beschikbaar. De bezoekers worden begeleid naar vaste zitplaatsen door het personeel. Ook bedient het personeel aan tafel. Er is een volledig vernieuwd menu met eten en drinken. Er zullen meer van dit soort concerten georganiseerd worden aankomende tijd. Uiteindelijk is het doel van het poppodium om weer duizend mensen tegelijk in het gebouw te kunnen verwelkomen.

De planning ziet er als volgt uit:

03/07 - Eefje de Visser: Bitterzoet première (film vertoning) (tickets)
24/07 - EUT & Tim Dawn (concert) (tickets)
23/07 - Woorden Worden Zinnen (performance night) (tickets)
06/08 - Judy Blank (concert) (tickets)Niels Destadsbader5

NIELS DESTADSBADER STELT SPORTPALEIS SHOWS MET EEN...Met de hit Je bent van mij brak Niels Destadsbader door en met het nummer...

013tilburgklein

013 EN FIRST IMPRESSION ORGANISEREN CORONAPROOF... 013 en First Impression werken samen om een corona-proof dance event te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.