Jeangu Macrooy geeft drie shows in juli in AFAS Live

Jeangu Macrooy
Jeangu Macrooy geeft drie shows in juli in AFAS Live
Door Kellyvermeer op 22 juni 2020 - 15:09 Jeangu Macrooy geeft op zaterdag 4 juli drie live shows samen met zijn band in AFAS Live.

De concerten zullen gegeven worden voor maximaal 100 mensen in verband met het coronavirus. Er zal een intieme setting gecreëerd worden. Jeangu Macrooy laat weten dat hij er ontzettend veel zin in heeft om te gaan optreden.

Jeangu Macrooy heeft in 2017 zijn debuutalbum 'High On You' uitgebracht. Dit album werd genomineerd voor een Edison Popprijs voor 'Beste Album'. Ook heeft Jeangu op veel podia opgetreden en heeft op een aantal festivals gestaan waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Eurosonic/Noorderslag. Ook zou Jeangu dit jaar meegedaan hebben aan het Eurovisie Songfestival, maar door het coronavirus kon dit niet doorgaan. Hij zou daar het liedje 'Grow' gezongen hebben. Volgend jaar zal Jeangu alsnog meedoen aan het Eurovisie Songfestival, maar dan met een ander liedje.

Wil jij graag bij een van deze shows aanwezig zijn? Er vinden shows plaats van 16:00 tot 17:00. Daarna volgt een show van 19:00 tot 20:00. En als laatst van 21:00 tot 22:00. Kaartjes kosten €62 per stuk en zijn geldig voor twee personen. Koop hier je tickets voor een van de shows.

Evanescence news

WITHIN TEMPTATION & EVANESCENCE VERPLAATSEN SHOWS... Within Temptation & Evanescence verplaatsen hun shows voor de Worlds...

Nieuwe Nor

BOUW UITBREIDING POPPODIUM NIEUWE NOR VAN START... Afgelopen vrijdag (19 juni) is de bouw voor de uitbreiding van het Heerlense...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.