Bouw uitbreiding poppodium Nieuwe Nor van start gegaan, gereed in het najaar van 2021

Nieuwe Nor
Bouw uitbreiding poppodium Nieuwe Nor van start gegaan, gereed in het najaar van 2021
Door Cartman91 op 22 juni 2020 - 13:54 Afgelopen vrijdag (19 juni) is de bouw voor de uitbreiding van het Heerlense poppodium Nieuwe Nor van start gegaan. De nieuwe grote zaal zal straks een capaciteit voor 650 personen hebben, het drievoudige van de huidige capaciteit.

De Nieuwe Nor opende in december 2006 haar deuren als eerste professionele poppodium in de provincie Limburg. De laatste jaren kent het podium grote successen, waardoor de capaciteit te klein geworden is. Naast een grotere zaal zal ook de logistiek van het podium verbetert worden. De oplevering van de bouw moet in het najaar van 2021 gerealiseerd worden.

De bouw wordt door de gemeente Heerlen, Provincie Limburg en IBA Parkstad gefinancierd. Mister Pinkpop Jan Smeets gaf afgelopen vrijdag het startschot voor de bouw.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jeangu macrooy

JEANGU MACROOY GEEFT DRIE SHOWS IN JULI IN AFAS LIVE Jeangu Macrooy geeft op zaterdag 4 juli drie live shows samen met zijn band...

Racoon

RACOON PRESENTEERT LIVESTREAM CONCERT VANUIT PALEIS... Racoon heeft aangekondigd dat ze op 5 juli een livestream concert gaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.