Navarone komt met 6-daagse in Doornroosje en Openluchttheater de Goffert

review: Navarone - 10/03 - Patronaat
Navarone komt met 6-daagse in Doornroosje en Openluchttheater de Goffert
Door Kellyvermeer op 22 juni 2020 - 10:58 Navarone speelt in juli maar liefst zes keer in Nijmegen. Ze treden op voor klein publiek en beginnen met drie semi-akoestische shows in Openluchttheater De Goffert. De shows in De Goffert zullen plaatsvinden op 10, 11 en 12 juli. Daarna komt de band naar Poppodium Doornroosje op 15, 16 en 17 juli.

Eerder heeft Navarone al bewezen dat ze ook met minimale versterking een mooi concert konden neerzetten. Nu spelen ze semi-akoestische shows in het Openluchttheater. Er word een bijzonder show verwacht met een aangepaste setlist. Elke dag zijn er twee sessies waar beperkt toegang voor is. Tijdvak 1 start om 15:15 en tijdvak 2 begint om 19:45.

In Doornroosje speelt de band gewoon op volle kracht. In 2019 hebben ze nog twee keer in een uitverkochte grote zaal gespeeld, maar nu staan ze voor klein aantal mensen. Ook hier zijn elke dag twee concerten. Ook hier is weer beperkte toegang en voorzorgsmaatregelen in verband met het coronavirus.

Navarone is een sixties rockband met als grootste invloed Led Zeppelin en als geheim wapen de dijk van een stem van Merijn van Haren. De band trekt al jaren volle zalen in de Nederlandse clubs, maar brak definitief door met hun deelname aan The Voice of Holland.

Via de onderstaande ticketlinks kan je ervoor zorgen aanwezig te zijn bij een van de concerten van Navarone:

10-07-2020 - Navarone - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
11-07-2020 - Navarone - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
12-07-2020 - Navarone - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
15-07-2020 - Op volle kracht in Doornroosje: Navarone - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
16-07-2020 - Op volle kracht in Doornroosje: Navarone - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
17-07-2020 - Op Volle Kracht In Doornroosje: Navarone - Doornroosje, Nijmegen (tickets)

Een ticket kost 33 euro per stuk. Er zijn ook duo-tickets voor 66 euro beschikbaar. De kaartverkoop is vanochtend 22 juni om 10:00 uur begonnen.

AmsterdamConcertgebouwnws

BANKGIRO LOTERIJ ZOMERSESSIES IN HET CONCERTGEBOUW...Normaal gesproken vindt er ieder jaar de BankGiro Loterij ZomerConcerten...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG KOMT MET ZOMERSESSIES VAN RAW ROETS, DAVE... Melkweg organiseert in de maanden juli en augustus een aantal Zomersessies....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.