Adam Lambert cancelt albumtournee en daarmee concert in Afas Live

Adam Lambert
Adam Lambert cancelt albumtournee en daarmee concert in Afas Live
Door Kellyvermeer op 18 juni 2020 - 11:07 De Amerikaanse zanger Adam Lambert annuleert zijn gehele albumtournee. In het kader van zijn nieuwe album 'Velvet' dat in maart uitgekomen is, zou hij in september door Europa touren. Vanwege de uitbraak van het corona-virus is dit onmogelijk geworden. Hij zou onder andere naar de Afas Live in Amsterdam komen tijdens zijn Velvet-tour. Adam laat weten dat er geen vervangende data komen voor de gecancelde shows.Mensen met kaarten voor dit afgelaste concert van Adam Lambert krijgen bericht van Ticketmaster en natuurlijk hun geld terug.

Adam Lambert zou dit jaar ook op tour gaan met Queen. Hij zou samen met Queen langs het Sportpaleis in Antwerpen gaan en langs de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor deze shows zijn eind maart wel vervangende data bekend gemaakt.

De show van Adam Lambert en Queen in het Sportpaleis zal plaatsvinden op donderdag 27 mei 2021. Het optreden in de Ziggo Dome is precies een jaar naar voren verplaatst. Het zal nu plaatsvinden op 29 en 30 mei 2021.

Wil je graag naar het concert in het sportpaleis? Kaartjes kosten tussen de €64 en €216 per stuk.Koop hier je kaartjes.

Of wil je liever naar de shows in de Ziggo Dome? Tickets voor deze shows kosten tussen de €84 en €151 per stuk. Koop hier je kaartjes voor de show.
Broederliefde

DE TUIN VAN 2020 VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN...De concertreeks Tuin van 2020 heeft een aantal nieuwe namen aan het programma...

Paul Carrack

20/20-TOUR PAUL CARRACK VERPLAATST NAAR OKTOBER 2021 In oktober van dit jaar zou de Britse singer-songwriter Paul Carrack naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.