DeWolff op 10 juli tweemaal in TivoliVredenburg

review: DeWolff 28-12 Burgerweeshuis DeWolff
DeWolff op 10 juli tweemaal in TivoliVredenburg
Door RobZ op 04 juni 2020 - 12:35 Na de deur in juni op een kier te zetten voor concerten voor 30 man publiek per keer, is TivoliVredenburg van plan ook in juli zo veel mogelijk publiek te vermaken met concerten. Het Utrechtse poppodium maakt vandaag bekend dat DeWolff op 10 juli twee concerten geeft in de Grote Zaal voor 100 man publiek per concert.

DeWolff is een driekoppig rockmonster dat zo uit de Mississippi-modder lijkt getrokken om rauwe psychedelische sixties bluesrock te maken. Gevormd in 2007 door de broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso, brengt DeWolff ziel, zweet en swagger met hammond, gitaar en drums. Het is Leon Russell meets Deep Purple, Black Keys meets Allman Brothers.

Op 10 juli zullen ze de Grote Zaal in TivoliVredenburg laten horen uit welk hout ze gesneden zijn. Vanaf september heeft de band een flinke clubtour op het programma staan, maar het is natuurlijk nog onzeker of deze daadwerkelijk door kan gaan. De tickets voor de 100-man concerten van DeWolff in TivoliVredenburg gaan op vrijdag 5 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 28,35 euro. Tickets voor DeWolff in TivoliVredenburg koop je via deze link. Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor de concerten van DeWolff.

TivoliVredenburg neemt natuurlijk maatregelen waarmee de verspreiding van het coronavirus wordt voorkomen. Bij binnenkomst word er gecheckt dat je niet ziek bent en het publiek wordt zo over de Grote Zaal verdeeld dat er altijd anderhalve meter afstand is.

DeWolff nam recent dit livestream-concert op:vliegtuignews

LELYSTAD AIRPORT MOGELIJKE CONCERTLOCATIE VOOR 800...Volgens Omroep Flevoland zijn er vergevorderde plannen om drive-in...

Sfeer Camping

BELGIË STAAT VANAF 1 JULI ZITCONCERTEN TOT 200 MAN TOE Opnieuw een voor de cultuursector fijne versoepeling van de regels om de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.