Suzan & Freek geven livestream-concert vanuit Hedon

review: Suzan & Freek Theatertour - 21/11 - Westlandtheater De Naald Suzan & Freek
Suzan & Freek geven livestream-concert vanuit Hedon
Door Kellyvermeer op 03 juni 2020 - 15:18 Suzan & Freek geven een livestream-concert vanuit poppodium Hedon in Zwolle op zondag 21 juni.

Het duo laat weten dat ze weer super veel zin hebben om weer eens op te treden. Daarom geven een livestream-concert waar mensen bij kunnen zijn vanuit de huiskamer. Ze zouden een clubtour doen en alle festivals waar Suzan & Freek zouden spelen zijn verplaatst naar een andere datum. Tijdens deze tournee zouden ze voor het eerst niet alleen samen op het podium staan, maar met hun band spelen. Hier vind je alle komende concerten van Suzan & Freek.

Het concert vindt plaats op zondag 21 juni om 19:00. Om het concert (digitaal) bij te wonen moet je je via de site van Suzan & Freek even registreren. Je bepaalt zelf wat je wilt betalen voor een kaartje voor de show.
Westergasfabriek

THEATER DE KRAKELING VERHUIST NAAR DE WESTERGASNa 42 jaar neemt Theater De Krakeling afscheid van hun huidige gebouw aan de...

Broeder Dieleman news

BROEDER DIELEMAN MET ZEEUWS-VLAAMSE FOLKMUZIEK OP... Tonnie Dieleman, de boomlange singer-songwriter beter bekend onder zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.