Maandag naar het eerste concert sinds de lockdown? Win de veiling, steun Mind en ga naar S10

S10
Maandag naar het eerste concert sinds de lockdown? Win de veiling, steun Mind en ga...
Door RobZ op 29 mei 2020 - 18:21 Sinds de overheid in maart besloot tot een verbod op evenementen vanwege het Coronavirus vond geen publiek toegankelijk concert meer plaats in Nederland. Vanaf Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, mogen er in Nederland eindelijk weer evenementen georganiseerd worden. Tot eind juni helaas met maximaal 30 aanwezigen.

Aanstaande maandag om 16:00 uur vindt het eerste concert in een Nederlands poppodium plaats waar kaartjes voor verkocht werden. S10 treedt dan namelijk voor slechts 30 aanwezigen op in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Zoals te verwachten viel, raakte dit concert vanochtend vrijwel direct uitverkocht. In ons enthousiasme kochten wij per ongeluk een kaartje te veel. Drie maanden geen concerten is ons niet in de koude kleren gaan zitten en S10 is live natuurlijk hartstikke goed. We hebben besloten het kaartje dat over is te veilen voor het goede doel.

Concerten zijn voor veel mensen meer dan slechts entertainment. Nu ze er niet meer zijn, weten we pas écht wat we missen. Wij vinden dat concerten belangrijk zijn. Niet alleen economisch, maar vooral psychologisch.

Wil jij maandag om 16.00 uur ook naar het concert van S10 in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht? Of wil je gewoon een goed doel steunen en iemand anders blij maken met een kaartje? Bied dan via Marktplaats.nl mee op een openbare veiling. De hoogste bieder krijgt het kaartje voor dit eerste échte Nederlandse concert in maanden en de opbrengst gaat naar Stichting Mind.

De opbrengst van deze veiling gaat volledig naar Stichting Mind. Dit is hetzelfde goede doel als waar S10 aandacht voor vroeg met haar speciale 'Insane in Carré' concert dat op 25 maart plaats had moeten vinden. Een concert dat in het bijzonder bedoeld was voor jongeren met psychische problemen. Een doelgroep waar Stichting Mind zich ook op richt.

Veilingvoorwaarden:
- Bieden doe je op Marktplaats.nl op deze advertentie: - Actie verlopen - ;
- Degene die het kaartje wint / naar het concert gaat, moet zich natuurlijk wel houden aan de door TivoliVredenburg gestelde voorwaarden (rondom Corona) (De kaartjes zijn niet persoonlijk en wél overdraagbaar, aldus TivoliVredenburg op https://www.tivolivredenburg.nl/informatie/coronavirus/jebezoek/;
- Hoogste bieder krijgt zondagavond kort na 20.00 uur een (Tikkie) betaalverzoek via het Marktplaats-account van de veiling;
- Hoogste bieder betaalt vervolgens voor 21.00 uur. Na betaling krijgt hij/zij het kaartje gemaild;
- Als hoogste bieder niet voor 21.00 uur betaalt, krijgt de op een na hoogste bieder een betaalverzoek en het kaartje;
- Festivalinfo/Podiuminfo doneert vervolgens aan Stichting Mind het voor het kaartje ontvangen bedrag;
- Als je wel wilt meebieden (uit principe, voor het goede doel), maar je zelf niet naar het concert kunt of wilt en je wordt de hoogste bieder, dan krijgt S10 zelf het kaartje zodat zij een vriend of vriendin kan uitnodigen. Door de strenge Coronamaatregelen is er namelijk zelfs geen gastenlijst!
- Bij vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@festivalinfo.nl#TheShowMustBePaused

MUZIEKWERELD VANDAAG OP ZWART ALS STEUN VOOR BLACK...Een groot aantal artiesten, labels, festivals en podia gaan vandaag op zwart...

Sfeer Sziget3

HOOPVOL NIEUWS UIT DUITSLAND: OPENLUCHTCONCERTEN IN... Goed nieuws voor concert- en festivalliefhebbers die hun plannen voor de...

REACTIES

geen avatar
vr 29 mei 2020 19:49

jweet leuk idee. ik bied 15 euro.

 0
Avatar Yeahroen
vr 29 mei 2020 19:59

Yeahroen Ik 20

 0
Avatar Yeahroen
za 30 mei 2020 16:13

Yeahroen Bericht is veranderd. Nu op Marktplaats.nl bieden (er was even een probleempje met het nieuwe inlogaccounts aanmaken hier hoorde ik van Rob). Ook goed. Beter zelfs misschien?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.