Radio Veronica organiseert concerten voor 30 man in Ziggo Dome met o.a. Kensington en Danny Vera

Kensington news_groot
Radio Veronica organiseert concerten voor 30 man in Ziggo Dome met o.a. Kensington en...
Door RobZ op 27 mei 2020 - 15:45 Vanaf 1 juni mogen er na een aantal maanden geen concerten en festivals weer kleinschalige shows gegeven worden. Om dit te vieren organiseert Radio Veronica in samenwerking met de Ziggo Dome op 6 juni een aantal concerten met grote Nederlandse artiesten voor slechts 30 bezoekers. Kensington, Duncan Laurence, Danny Vera, Ilse DeLange, Alain Clark en Son Mieux zullen ieder het podium van de Ziggo Dome betreden om voor een zeer selecte groep prijswinnaars een concert te geven. Na ieder concert wisselen de artiesten en de bezoekers elkaar af. Later zullen deze concerten ook uitgezonden worden op Radio Veronica.

Je maakt kans op toegang bij deze concerten als luisteraar van Radio Veronica. Als een van de optredende artiesten gedraaid wordt, moet je via de Radio Veronica app contact opnemen. Mogelijk word je dan teruggebeld en kan je bij een van de concerten zijn. Hier vind je alle informatie op de site van Radio Veronica.

Naar aanleiding van de versoepeling van de coronamaatregelen, is het vanaf 1 juni toegestaan om de deuren van concertzalen voor maximaal dertig bezoekers te openen, mits zij 1,5 meter afstand houden.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

THE HOWL & THE HUM NAAR GROTE ZAAL VAN PARADISOOp donderdag 28 januari 2021 komen de indierockers van The Howl & The...

013tilburgklein

ALICE IN CHAINS FRONTMAN WILLIAM DUVALL NAAR 013 IN... Zanger William DuVall zou oorspronkelijk op 6 april komen optreden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.