Alice In Chains frontman William Duvall naar 013 in plaats van TivoliVredenburg

Alice in Chains / William Duvall
Alice In Chains frontman William Duvall naar 013 in plaats van TivoliVredenburg
Door Kellyvermeer op 27 mei 2020 - 14:38 Zanger William DuVall zou oorspronkelijk op 6 april komen optreden in TivoliVredenburg, maar deze show kon helaas vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Daarom is de show verplaatst naar maart 2021 in poppodium 013. William DuVall is vooral bekend als de frontman van Alice In Chains. In mei 2019 stond deze band nog in een uitverkocht 013.

De tournee van William Duvall is ter promotie van zijn debuutalbum ‘One Alone’. Samen met Alice in Chains heeft William al meerdere albums uitgebracht waaronder 'Black Gives Way to Blue', 'The Devil Put Dinosaurs Here' en Rainier Fog, maar dit is het eerste soloalbum van William.

Wil je graag naar het concert van William DuVall in 013? Koop hier je tickets voor de show. Kaarten kosten €29,90 per stuk en zijn per direct te koop.
Bestel tickets William Duvall in 013
Tickets William Duvall
vr 12 mrt
013, Tilburg
€ 25,90
Veronicanieuws

RADIO VERONICA ORGANISEERT CONCERTEN VOOR 30 MAN IN...Vanaf 1 juni mogen er na een aantal maanden geen concerten en festivals weer...

Milow

28 NIEUWE BELGISCHE 'UNPLUGGED' CONCERTEN VOOR MILOW Singer-songwriter Milow gaat in 2021, precies 15 jaar na de release van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.