Openluchttheater Eibergen organiseert vanaf 1 juni weer concerten voor 100 bezoekers

Openluchttheater Caprera Bløf
Openluchttheater Eibergen organiseert vanaf 1 juni weer concerten voor 100 bezoekers
Door RobZ op 26 mei 2020 - 13:36 De Tubantia meldt dat Openluchttheater Eibergen vanaf 1 juni weer open gaat voor het publiek. Vanaf die datum worden er concerten georganiseerd voor maximaal 100 personen. Elke zondag zullen er artiesten het podium van Openluchttheater Eibergen betreden onder de titel 'Buitengewoon Podium'. Op tweede Pinksterdag (1 juni) treden Collin Hoeve en Marieke van Ruitenbeek op. Ze geven optredens die beginnen om 14:00 uur en 16:00 uur. Per optreden kunnen hier maximaal 100 bezoekers bij zijn. Bezoekers moeten natuurlijk anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren.

Formeel zijn optredens met publiek tot honderd personen pas vanaf 1 juli toegestaan, maar de vereniging van Nederlandse Openluchttheaters heeft volgens Openluchttheater Eibergen toestemming gekregen van de Rijksvoorlichtingsdienst. Het openluchttheater heeft een draaiboek gemaakt over hoe de bezoekers veilig naar binnen kunnen en hoe ze over de tribune verdeeld worden. De bar van het openluchtpodium blijft gesloten. Bezoekers mogen zelf een consumptie (in plastic) meenemen.

Donateurs van openluchttheater Eibergen krijgen als eerst de mogelijkheid om tickets te kopen. Als er daarna nog capaciteit is, volgt er vrije verkoop. Een ticket kost 10 euro. De opbrengst van de concerten wordt fifty-fifty gedeeld tussen de artiesten en het theater.

De foto is gemaakt in een ander openluchttheater (Caprera)Faith No More news4

FAITH NO MORE VERPLAATST CONCERT IN AFAS LIVE NAAR 2021Rockgroep Faith No More heeft via Twitter aangekondigd dat verschillende...

AFAS Live

THOM YORKE KONDIGT OOK NIEUWE TOURDATUM VOOR DE AFAS... Radiohead-frontman Thom Yorke zou samen met zijn band Tomorrow's Modern...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.