John Prine overleden aan de gevolgen corona

John Prine
John Prine overleden aan de gevolgen corona
Door RobZ op 08 april 2020 - 14:49 Triest nieuws uit Amerika. De invloedrijke singer/songwriter John Prine is vannacht overleden aan de gevolgen van een corona-infectie. John Prine is 73 jaar geworden.

Onder andere Bob Dylan, Kris Kristofferson, Bonnie Raitt, Roger Waters, Tom Petty en Bruce Springsteen noemen John Prine als één van hun grote inspiraties. Een krakende en schurende stem, humoristische teksten over het leven en serieuze liedjes over de actualiteit zijn de rode draad in zijn werk.

Prine was van plan in augustus nog naar Nederland en België te komen. Op donderdag 25 augustus stond een optreden in de Paradiso in de planning en een dag later zou hij spelen in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Aanvankelijk zou John Prine in februari gaan touren, maar deze shows gingen niet door vanwege andere gezondheidsproblemen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



edwin evers

EDWIN EVERS BAND VERPLAATST 80'S CLUBTOUR NAAR...Radio DJ Edwin Evers heeft een eigen band, de Edwin Evers Band waarmee ze...

Heather Nova

HEATHER NOVA MET THE PEARL ACOUSTIC TOUR NAAR NEDERLAND Singer-songwriter Heather Nova komt met The Pearl Acoustic tour naar...

REACTIES

Avatar skabuoy
wo 08 apr 2020 21:37

skabuoy Laten we hopen dat het artiestenlijstje beperkt blijft.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.