Enter Shikari met tour naar Nederland en België

review: Enter Shikari - 29/11 - Paradiso Enter Shikari
Enter Shikari met tour naar Nederland en België
Door Kellyvermeer op 25 maart 2020 - 12:48 Post-hardcoreband Enter Shikari komt tijdens hun tour naar Amsterdam en Antwerpen.

Enter Shikari is een Engelse post-hardcoreband. De band werd in 2003 opgericht en vernoemd naar de boot van een familielid van een de bandleden. Enter Shikari kwam voort uit een band genaamd Hybryd. Ook deze band combineerden toen al post-hardcore en trance-elementen. Ze staan bekend om het vele toeren en stonden al op diverse grote Britse festivals, waaronder Download Festival.

Op 1 december zal de band optreden in poppodium Trix in Antwerpen en op 12 december zal de band optreden in de Melkweg in Amsterdam. De tickets voor deze shows gaan vrijdag 27 maart om 10 uur in verkoop. Kaartjes kosten €29 per stuk. Wil je graag naar het concert van Enter Shikari in Trix in Antwerpen? Koop hier je kaartjes voor het concert van Enter Shikari in Trix. Of wil je liever naar het concert in Melkweg Amsterdam? Koop hier je kaartjes voor het concert van Enter Shikari in de Melkweg.

Wil je graag een reminder als de kaartjes in verkoop gaan? Stel hier je reminder in voor het concert in Trix. Stel hier je reminder in voor het concert in de Melkweg.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Enter Shikari in Trix
Tickets Enter Shikari
KIES TICKET
di 01 dec
Enter Shikari
Trix, Antwerpen
€ 29,00
za 12 dec
Enter Shikari
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Luka Bloom

LUKA BLOOM VERPLAATST TOUR NAAR NAJAARLuka Bloom zou in de eerste helft van het jaar zijn tour geven, maar de...

jackparownewss

JACK PAROW IN HET NAJAAR VOOR SHOWS NAAR DOORNROOSJE... De Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow , bekend van nummers als Dans, Dans,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.