Winnen: 2x2 kaarten voor DeWolff in Metropool

review: Rhythm & Blues Night 2019 DeWolff
Winnen: 2x2 kaarten voor DeWolff in Metropool
Door sjoertb op 12 maart 2020 - 12:37 DeWolff is een Nederlandse rootsrockband die sinds 2007 uit de broers Pablo en Luka van de Poel en Robin Piso bestaat. In 2019 wonnen ze een Edison award voor 'Best Rock'. Ze hebben ondertussen al zes studio albums, 2 live albums en 2 EP's uitgebracht. In januari kwam het nieuwe album 'Tascam Tapes' uit. Dit album hebben ze opgenomen tijdens hun bijna uitverkochte tour door Europa.

Op 27 maart geeft Saga een optreden in Metropool in Enschede. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'DeWolff'.

Deze winactie loopt tot en met 18 maart.

Vanwege de corona-crisis is deze winactie komen te vervallen :(
Tim Akkerman news

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEHIND THE MUSIC MET TIM... Tim Akkerman werd bekend met de band Di-Rect. Na een mooie tijd met zijn...

013tilburgklein

WE CAME AS ROMANS TERUG IN 013 De Amerikaanse band We Came As Romans komt terug naar Nederland. Op 29 mei...

REACTIES

Avatar Haario
ma 16 mrt 2020 09:35

Haario Denken jullie echt dat dit doorgaat?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.