The Doors Alive gaan met tour langs verschillende poppodia

review: The Doors Alive - 21/05 - Melkweg The Doors Alive
The Doors Alive gaan met tour langs verschillende poppodia
Door Kalekidan1803 op 05 maart 2020 - 13:39 The Doors Alive doen in het najaar vier optredens in Nederland. De tributeband treedt op 17 september op in het Muziekgebouw, Eindhoven en staat op 18 september in Grenswerk, Venlo. Een dag later zijn The Doors Alive te zien in Q-Factory, Amsterdam en op 20 september in de Duycker, Hoofddorp.

The Doors Alive zijn een Engelse tribute band van de legendarische Doors uit de jaren 60. Ze worden geroemd als één van de beste Doors-tribute bands en spelen klassiekers als 'Light My Fire', 'When The Music's Over', 'Riders On The Storm', en 'The End'.

Dit is de speellijst:
17 september Muziekgebouw, Eindhoven
18 september Grenswerk, Venlo
19 september Q-Factory, Amsterdam
20 september De Duycker, Hoofddorp

Tickets voor het optreden in de Duycker zijn vanaf €20,50 te bestellen. Via deze link bestel je de kaartjes voor de show van The Doors Alive in de Duycker. De overige zalen maken snel de tijden van de show en ticket links beschikbaar.

Amsterdam Sinfonietta1

AMSTERDAM SINFONIETTA MET THE TALLEST MAN ON EARTH...De 'Breder dan klassiek' nieuwjaarstournee van Amsterdam Sinfonietta ,...

Wu Tan Clan

GZA KOMT MET LIQUID SWORDS SHOW NAAR Q-FACTORY De Amerikaanse rapper GZA komt op zondag 12 april naar de Q-factory in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.