OneRepublic komt met tour naar AFAS Live en Vorst Nationaal

One Republic
OneRepublic komt met tour naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door Kalekidan1803 op 28 februari 2020 - 12:29 De Amerikaanse poprockband OneRepublic gaat op tour. Zo is de band eerst op 17 oktober te zien in Vorst Nationaal in Brussel en zijn ze drie dagen later zien op 20 oktober te zien op het podium van AFAS Live.

De band afkomstig uit Colorado wist binnen het genre veel hits te scoren. in 2007 brachten ze hun debuutalbum "Dreaming Out Loud" uit en wisten ze een goede plaats te veroveren in de poprock categorie. Na een lange pauze waarin Ryan Tedder muziek schreef voor enkele grote internationale sterren (Sam Smith, Pink, Jonas Brothers, 5SOS), bracht de groep afgelopen mei “Rescue Me” uit.

De band heeft aangekondigd dit jaar ook een nieuw album uit te brengen, die hoogst waarschijnlijk vlak voor de tour uit komt.

Eerder dit jaar is de band ook te zien in een uitverkochte TivoliVredenburg in Utrecht.

De kaartverkoop voor beide locaties start op 6 maart om 10:00. Tickets voor het optreden in Brussel zullen €43,57 kosten en voor het optreden in Amsterdam betaal je €53,20. Via deze link kan je een reminder voor de kaartverkoop van AFAS Live inschakelen. Een reminder voor Vorstin Nationaal schakel je hier in. De links naar de ticketverkoop van beide locaties staan hieronder.

17-10-2020 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
20-10-2020 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets OneRepublic in Vorst Nationaal
Tickets OneRepublic
KIES TICKET
za 17 okt
OneRepublic
Vorst Nationaal, Brussel
€ 43,57
di 20 okt
Onerepublic
AFAS Live, Amsterdam
€ 53,20
TivoliVredenburg

PINK FLOYD TRIBUTE BIG ONE KOMT MET TOUR DOOR... Big One is een Italiaanse Pink Floyd tributeband en staat bekend daar een...

Niall Horan

NIALL HORAN (VAN ONE DIRECTION) KOMT MET TOUR NAAR... Voormalig One Direction-lid Niall Horan komt met zijn 'Nice To Meet Ya...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.