Niall Horan (van One Direction) komt met tour naar Nederland en België

Niall Horan
Niall Horan (van One Direction) komt met tour naar Nederland en België
Door Kellyvermeer op 28 februari 2020 - 10:20 Voormalig One Direction-lid Niall Horan komt met zijn 'Nice To Meet Ya Tour' naar Nederland en België. Op zaterdag 17 oktober staat de zanger in de Ziggo Dome in Amsterdam en op donderdag 5 november staat hij in de Lotto Arena in Antwerpen.

Niall maakte deel uit van de succesvolle boyband One Direction. Toen de band in 2016 een pauze inlaste ging Niall, net als de andere jongens zijn eigen kant op. Een jaar later kwam zijn eerste debuutsingle 'Flicker' uit. Daarna ging hij de wereld rond met hitsingles als 'Slow Hands' en 'This Town'.

Tickets voor de concerten gaan vrijdag 6 maart om 10:00 in de verkoop. Kaartjes kosten tussen de €39 en de €68 euro per stuk. Wil jij naar het concert van Niall Horan? Koop hier je tickets voor Niall in de Ziggo Dome. Of wil je liever naar het concert in de Lotto Arena? Koop hier je kaartjes voor het concert in de Lotto Arena.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticektreminder in voor het concert in de Ziggo Dome in Amsterdam en hier voor het concert in Sportpaleis, Antwerpen.
OneRepublic

ONEREPUBLIC KOMT MET TOUR NAAR AFAS LIVE EN VORST...De Amerikaanse poprockband OneRepublic gaat op tour. Zo is de band eerst op...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE WEEKND,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.