Informatie kaartverkoop BTS in De Kuip (eindelijk) bekend

BTS
Informatie kaartverkoop BTS in De Kuip (eindelijk) bekend
Door sjoertb op 09 maart 2020 - 12:13 Vorige maand werd bekend dat de Zuid-Koreaanse popgroep BTS op 8 juli naar Rotterdam komt voor een concert in De Kuip. Het zal de de grootse show van een K-pop act in Nederland tot nu toe worden. Het optreden is onderdeel van de 'Map Of The Soul' tournee.

Informatie over de ticketverkoop is vandaag naar buiten gebracht. Vanaf woensdag 18 maart 8:00 kunnen leden met een BTS fanclub Army membership een kaartje aanschaffen. Tickets voor BTS in De Kuip worden hier verkrijgbaar. Vanaf vrijdag 20 maart 8:00 uur 's ochtends start de reguliere kaartverkoop. Via deze link kan je tickets aanschaffen voor BTS in de Kuip. In de pre-sale kunnen er vier kaarten per persoon gekocht worden en als de reguliere kaartverkoop begint, worden dit er zes.

Tickets voor dit concert van BTS kosten (inclusief servicekosten) €201,60, €168,-, €134,40, €84,- of €61,60, afhankelijk van de plek in de Kuip die je wilt hebben. Er zijn ook nog VIP-pakketten beschikbaar

Als je een herinnering wilt om op tijd klaar te zitten. Dan kun je hier een reminder instellen. Naar verwachting zal het namelijk hard gaan met de tickets! Op de website van Mojo is zelfs een handleiding gepubliceerd voor het bestellen van tickets en omgaan met de wachtrij.

BTS is een boyband uit Zuid-Korea bestaande uit RM (Rap Monster), Jin (진), Suga (슈가), J-Hope (제이홉), Jimin (지민),V (뷔) en Jungkook (정국). Op internet verbreken ze door hun fanatieke BTS-Army record na record. Een tweet van BTS wordt bijvoorbeeld gemiddeld meer dan 250.000 keer geretweet. BTS staat voor Bangtan Boys.

Tickets BTS - 'Map Of The Soul' tour
08-07-2020 - De Kuip, Rotterdam (tickets)
Dandy Warhols

AMERIKAANSE BAND THE DANDY WARHOLS NAAR NEDERLAND EN...De Amerikaanse band The Dandy Warhols komt onze kant op. In Nederland en...

Duncan Laurence

ZIGGO DOME-SHOW DUNCAN LAURENCE VERPLAATST NAAR... Het concert van Duncan Laurence in de Ziggo Dome op donderdag 26 maart is...

REACTIES

geen avatar
ma 09 mrt 2020 11:02

Dr.Frankenre.. Hier kan een coronavirusje weleens roet in het eten gooien.

 1
Avatar RobZ
ma 09 mrt 2020 11:41

RobZ Als tegen die tijd het Corona-virus nog niet ingedamd is, dan zal er in 2020 weinig van de concert- en festivalagenda overblijven...

Dr.Frankenreiter schreef:
Hier kan een coronavirusje weleens roet in het eten gooien.

 1
geen avatar
ma 09 mrt 2020 12:36

Diebythesword Die dure toegangsprijs is vanwege het leger aan kleding- en make-up mensen die ze hebben, heb ik wel eens gelezen. Of is het gewoon wat de "gek" er voor wil geven?

 1
Avatar metalupyourass
ma 09 mrt 2020 13:47

metalupyourass Dat ze dat leger dan thuis laten...

Zo'n concert draait toch om muziek mag ik hopen?

 1
geen avatar
di 10 mrt 2020 05:14

Diebythesword Zou niet weten waar zo'n prijsberekening op gebaseerd is, eigenlijk. Fleetwood Mac rekent ook minimaal 100 euro omdat ze weten dat de doelgroep het kan betalen. Bij de K-pop zijn het altijd nog hogere bedragen, terwijl men weet dat de doelgroep het daarbij behorende salaris zeker niet heefr. Een duidelijk grof verdienmodel dus?

 1
geen avatar
wo 18 mrt 2020 00:31

eatsleeprave.. Uiteraard zitten hele grote lees dezelfde platen bazen achter!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.