concert: BTS in De Kuip op WOENSDAG 08 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (BTS in De Kuip) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 JUL
BTS 20:00 uur De Kuip, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma BTS

EXTRA INFORMATIE

KPop-gigant BTS doet met de 'Map of the Soul Tour' z'n grootste Europese tournee ooit en komt ook langs het Feyenoord Stadion in Rotterdam! Op woensdag 8 juli is het zo ver.

BTS is een boyband uit Zuid-Korea bestaande uit RM (Rap Monster), Jin (진), Suga (슈가), J-Hope (제이홉), Jimin (지민),V (뷔) en Jungkook (정국). Op internet verbreken ze door hun fanatieke BTS-Army record na record. Een tweet van BTS wordt bijvoorbeeld gemiddeld meer dan 250.000 keer geretweet. BTS staat voor Bangtan Boys. Ze zijn de populairste K-Pop act van het moment.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden