Brit Floyd op 30 oktober naar AFAS Live

brit floyd
Brit Floyd op 30 oktober naar AFAS Live
Door Kimberleykoch op 25 februari 2020 - 11:08 Op vrijdag 30 oktober is Brit Floyd te zien in de Afas live met hun tribute aan Pink Floyd. Tijdens deze show spelen ze hoogtepunten van The Wall, The Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, The Division Bell en Animals.

Na een groot aantal shows te hebben gespeeld sinds hun oprichting in 2011 heeft Brit Floyd de wereld meerdere malen rondgereisd. Ze trokken volle zalen in Europa, het Midden Oosten, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. De Brit Floyd liveshow wordt beschouwd als een van 's werelds beste Pink Floyd tributes. Komende tournee staat in het teken van de laatste Pink Floyd tour uit 1994. Het is niet de eerste keer dat Brit Floyd in de Afas Live speelt. Ook in 2019, 2017 en 2016 was de band in de concertzaal te zien. Ook Belgie wordt door Brit Floyd aangedaan. Op 31 oktober staat de band in Kursaal, Oostende. De voorverkoop voor dit concert is al bezig.

Brit Floyd is niet de enige Pink Floyd tribute die naar Nederland komt. Afgelopen week werd bekend dat de Italiaanse tributeband Big One te zien is met hun The Pink Floyd show op 3 december in de TivoliVredenburg in Utrecht.

De verkoop van de tickets van Brit Floyd begint op vrijdag 28 februari om 10:00 de ticketprijzen liggen tussen de 56 en 67,20 euro. Koop hier je tickets voor het concert van Brit Floyd. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan. Hier stel je een ticketreminder in.

De prijzen voor tickets van het Big One concert liggen tussen de 43,35 en 55,50 euro Koop hier je tickets voor het Big One concert in TivoliVredenburg.
Stereophonics

STEREOPHONICS EN INDIAN ASKIN MET KINGS OF LEON EN... Stereophonics is als special guest toegevoegd aan het dubbelconcert van...

incubuss3

INCUBUS KOMT IN JUNI NAAR TIVOLIVREDENBURG Goed nieuws voor Incubus -fans. De Amerikaanse rockband komt voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.