Krezip speelt debuutalbum 'Nothing Less' integraal in 013

Krezip
Krezip speelt debuutalbum 'Nothing Less' integraal in 013
Door sjoertb op 13 februari 2020 - 12:03 Het is twintig jaar geleden dat het debuutalbum 'Nothing Less' uitkwam van Krezip. Een goede reden om een feestje te vieren. Het album is bekroond met 3 keer platina (335.000 verkochte exemplaren) en bevat de doorbraak-hit 'I Would Stay'. Op 15 mei zal Krezip het album integraal spelen in het Tilburgse poppodium 013.

Zangeres Jacqueline Govaert over de plaat: “De release van Nothing Less in 2000 zette onze jonge levens compleet op z’n kop. We waren nog tieners toen we na ons optreden op Pinkpop in één klap doorbraken”.

Tickets voor Krezip in 013 zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start vrijdag 14 februari om 10.00 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

In de zomer is Krezip ook te zien op onder andere Zwarte Cross, Indian Summer Festival, Culinesse, Tuckerville en Strandfestival Zand. Ook doet de band een speciaal optreden op het strand van Scheveningen met Danny Vera en Nielson: Krezip - Live On The Beach op 5 september. Bekijk hier de volledige tourlijst in ons overzicht.

Foto: Krezip op Pinkpop 2019 door Irwan NotosoetarsoBestel tickets Krezip in Strand Scheveningen
Tickets Krezip
za 04 sep
Strand Scheveningen, Scheveningen
€ 49,00
Handsome Poets

HANDSOME POETS MET 'LIEVE SCHATTEN' THEATERTOUR DOOR... Handsome Poets geeft dit jaar een theatertour genaamd ' Lieve Schatten '....

mudhoney

ROCKBAND MUDHONEY TERUG NAAR NEDERLAND In oktober Mudhoney naar Nederland. Op 3 oktober speelt de band in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.