Opnieuw 013 voor Limp Bizkit

Limp Bizkit
Opnieuw 013 voor Limp Bizkit
Door myrthehuisman op 05 februari 2020 - 12:34 Limp Bizkit zal op 9 augustus het podium van 013 betreden. De afgelopen twee jaar was de band ook al op het podium in Tilburg te zien.

Limp Bizkit is een nu-metalband uit Amerika. Je kan de band kennen van de nummers 'Break Stuff', 'Nookie' en 'My Generation'. In 1999 brak Limp Bizkit door met het tweede album 'Significant Other'. Het is al even geleden dat er nieuwe muziek van de band uitkwam, de laatste single 'Endless Slaughter' verscheen in 2014.

De kaartverkoop voor het concert van Limp Bizkit gaat 8 februari 10:00 van start. Voor een ticket ben je €58,40 kwijt. Koop je concerttickets voor Limp Bizkit in 013 via deze link.

Wil je de voorverkoop niet missen? Stel een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een mailtje op het moment dat de voorverkoop van start gaat. Zo'n reminder kan je instellen via deze link.


Steel Panther - TivoliVredenburg news

IN THE PICTURE: O.A. DROPKICK MURPHYS, STEEL...Het duurt nog even totdat het festivalgeweld echt losbarst, dus deze week...

Diggy Dex

DIGGY DEX VOOR HET EERST NAAR AFAS LIVE MET EIGEN SHOW Na twee uitverkochte clubtours is het voor Diggy Dex tijd voor een stapje...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.