Art Garfunkel in december voor een concert naar Carré

Art Garfunkel
Art Garfunkel in december voor een concert naar Carré
Door johnnyd op 04 februari 2020 - 10:21 Op dinsdag 1 december komt Art Garfunkel voor een concert naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De show is onderdeel van zijn Close Up-tour, waarin hij Simon & Garfunkel-nummers, solo-hits en covers speelt. Daarnaast leest hij fragmenten uit zijn autobiografie ‘What Is It All But Luminous’ voor.

Samen met Paul Simon vormde Art Garfunkel in de jaren 60 het folkrock-duo Simon & Garfunkel. Ze scoorden talloze klassiek geworden hits als 'The Sound Of Silence', 'Mrs. Robinson', 'The Boxer' en 'Bridge Over Troubled Water'. In de jaren 70 gaat Garfunkel acteren en start hij een solocarrière op. In 1979 levert dat de nummer 1-hit 'Bright Eyes' uit de film 'Watership Down' op.

De kaarten voor het concert van Art Garfunkel in Carré gaan vrijdag 7 februari om 11.00 uur vanaf €71,68 in de voorverkoop. Hier zijn die tickets te verkrijgen.

Wil je er vrijdag gelijk als de kippen bij zijn wanneer de voorverkoop begint? Hier kun je instellen dat we je een reminder sturen als de kaartverkoop begint.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



franti-news.gif

MICHAEL FRANTI OPNIEUW OP TOUR DOOR NEDERLANDMichael Franti is dit jaar te zien op het podium van verschillende zalen in...

AFAS Live

ADAM LAMBERT MET 'THE VELVET TOUR' RICHTING AFAS LIVE Adam Lambert geeft op 3 september een concert in AFAS Live. Het optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.