Adam Lambert met 'The Velvet Tour' richting AFAS Live

adam lambert
Adam Lambert met 'The Velvet Tour' richting AFAS Live
Door myrthehuisman op 04 februari 2020 - 10:12 Adam Lambert geeft op 3 september een concert in AFAS Live. Het optreden maakt deel uit van zijn Europese 'The Velvet Tour' die in het teken staat van het album 'Velvet' dat 20 maart zal verschijnen.

Je kan Adam Lambert kennen van zijn grote hit 'Ghost Town', of van het nummer 'Superpower' die op zijn EP 'Velvet: Side A' staat. Op deze EP is vooral een jaren 70-rocksound te horen. Onlangs bracht Lambert de single 'Roses' van zijn aanstaande 'Velvet'-album uit.

Op 29 en 30 mei is Adam Lambert ook te zien in Nederland. Hij staat dan in Ziggo Dome samen met Queen. Deze concerten zijn beide uitverkocht.

De kaartverkoop voor de show van Adam Lambert gaat 14 februari 10:00 van start. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €40,32. Koop je concertticket voor Adam Lambert in Afas Live hier.

Wil je de voorverkoop niet missen? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een email zodra de kaartverkoop van start gaat. Een reminder voor het concert stel je via deze link in.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefArt Garfunkel

ART GARFUNKEL IN DECEMBER VOOR EEN CONCERT NAAR CARRÉOp dinsdag 1 december komt Art Garfunkel voor een concert naar Koninklijk...

suedenieuws

SUEDE IN OKTOBER NAAR AFAS LIVE De Britse band Suede komt op maandag 19 oktober voor een concert naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.