Ronnie Flex & Deuxperience met concert naar AFAS Live en De Roma

review: Ronnie Flex - 16/12 - AFAS Live Ronnie Flex & Deuxperience Band
Ronnie Flex & Deuxperience met concert naar AFAS Live en De Roma
Door brittcrooswijk op 27 januari 2020 - 13:08 Op vrijdag 15 mei komt Ronnie Flex & Deuxperience weer voor een concert naar de AFAS Live en op 20 mei staat hij in De Roma. Deze shows staan in het teken van zijn nieuwe album dat dit voorjaar uit zal komen.

In 2012 stond Ronnie Flex met 37 tracks en samenwerkingen in de Single Top 100. In 2014 bracht hij zijn eerste album 'De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd’ uit. Hij scoorde een jaar later verschillende hits en won veel prijzen met het gezamenlijke album ’New Wave’. In 2017 ging Ronnie een samenwerking aan met het live-collectief Deuxperience en ging hiermee op clubtours, stond op de Mainstage op grote festivals en stond met een uitverkocht concert in de AFAS Live.

Tickets voor het concert kosten €35,84 en gaan in de verkoop op vrijdag 31 januari om 10:00. Tickets voor Ronnie Flex & Deuxperience in de AFAS Live koop je via deze link.
Tickets voor Ronnie Flex & Deuxperience in De Roma koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert in Amsterdam. en hier voor het concert in Antwerpen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso

YUNG NNELG SLUIT CLUBTOURNEE AF IN PARADISONa een goed verlopen SMIB Day die op 24 januari gehouden werd, gaat Yung...

013tilburgklein

SKA-FORMATIE THE SELECTER EXCLUSIEF NAAR 013 De Britse ska-formatie The Selecter bestaat al sinds eind jaren '70 en was...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.