Anneke van Giersbergen op tour langs een zestal kerken in Nederland

Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen op tour langs een zestal kerken in Nederland
Door larissapronk op 15 januari 2020 - 10:34 Anneke van Giersbergen gaat vanaf 19 maart op tour door Nederland. Met haar nieuwe tour zal ze langs zes verschillende kerken gaan om een optreden te geven.

Anneke van Giersbergen is een Nederlandse zangeres. Op 12-jarige leeftijd toerde ze al met haar schoolkoor door Frankrijk. Later begon ze zanglessen te volgen en zong ze in diverse bands. In 1994 stond Anneke als 21-jarige voor het eerst op het podium als zangeres van The Gathering en maakte ze van haar passie haar beroep. Vrijwel direct brak ze wereldwijd door als rockzangeres.

Anneke werkt momenteel aan een (semi) akoestisch album, om haar fans een glimp van wat komen gaat te gunnen gaat ze in maart en april 2020 solo op pad voor een aantal akoestische optredens die haar langs bijzonder locaties zal brengen.

Anneke zal te zien zijn op de volgende locaties:
19-03-2020 - Mariënhage , Eindhoven (tickets)
27-03-2020 - Stevenskerk, Nijmegen (tickets)
28-03-2020 - Anna Amstelveen, Amstelveen (tickets)
29-03-2020 - Noorderkerk, Sneek (tickets)
24-04-2020 - Orangerie, 's-Hertogenbosch (tickets)
25-04-2020 - Dominicanenklooster, Zwolle (tickets)

Reguliere tickets kosten tussen de €20,- en €30,-. De tickets voor de shows in Nijmegen en Amstelveen gaan morgen om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor de rest van de shows kan je al bestellen. Tickets kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Anneke van Giersbergen in Nijmegen begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Anneke in Amstelveen begint.
Dream Theater - AFAS Live news

IN THE PICTURE: O.A. THE DIRTY DADDIES, DREAM...Het jaar 2020 is inmiddels al een paar weken onderweg. In het nieuwe jaar (en...

de jeugd van tegenwoordig

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG MET POMO TOUR DOOR NEDERLAND De Jeugd Van Tegenwoordig gaat in maart met de POMO tour langs verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.