K-popband AB6IX naar The Box in Amsterdam

AB6IX
K-popband AB6IX naar The Box in Amsterdam
Door myrthehuisman op 06 januari 2020 - 11:14 De K-popband AB6IX komt met de 6IXENSE World Tour naar Europa. Met deze tour komen ze ook langs Nederland. Op 28 februari staat de groep in The Box in Amsterdam. Naast Amsterdam geeft de groep ook concerten in Berlijn, Parijs en Londen.

De band AB6IX bestaat uit de leden Lim Young-min, Jeon Woong, Kim Dong-hyun, Park Woo-jin en Lee Dae-hwi en is pas actief sinds mei 2019. Sindsdien bracht AB6IX een EP uit genaamd 'B:COMPLETE', het debuutalbum '6IXENSE' verscheen op 7 oktober. '6IXENSE' kwam op hoog binnen in de Gaon-lijst in Korea. Je kunt de K-popband kennen van de nummers 'Breathe', 'Blind For Love' en 'Hollywood'. Vooral 'Blind For Love' kreeg internationaal veel aandacht.

Afgelopen november ging de wereldtour van start in Korea. AB6IX stond twee keer in een uitverkochte KSPO DOME. Dit waren de eerste concerten ooit voor de K-popgroep.

De kaartverkoop voor het concert van AB6IX start op 10 januari 15:00. Kaarten zijn verkrijgbaar van €67,20 tot €150. Koop je kaarten voor AB6IX in the Box via deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet mist? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een email op het moment dat de ticketverkoop van start gaat. Een reminder instellen doe je hier.


Bestel tickets AB6IX in The Box
Tickets AB6IX
vr 28 feb
The Box, Amsterdam
Van Dik Hout

VAN DIK HOUT GEEFT OOK IN 2021 EEN NIEUWJAARSCONCERT...Van Dik Hout zal op 8 januari 2021 een concert geven in Paradiso. Inmiddels...

Ahoy Rotterdam

ANOUK, VANVELZEN, WULF EN KRIS KROSS AMSTERDAM VOOR... Vrijdag 29 mei staan Anouk, VanVelzen, Wulf en Kris Kross Amsterdam in de...

REACTIES

Avatar garfield38
wo 08 jan 2020 16:41

garfield38 67 euro voor een onbekende K-Pop band is eerder regel dan uitzondering. Voor mij is het onbegrijpelijk dat deze bedragen worden gevraagd. De laatste keer dat ik naar een K-Pop band ben geweest was Dreamcatcher enkele maanden geleden in de Melkweg. Ook daar al prijzen tussen 60 euro en 80 euro (balkon). En ze speelden alleen met een tape, geen liveband. En zo te horen deels playback. Het moet niet gekker worden

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.