Day6 met ‘Gravity’ wereldtournee naar Amsterdam en Brussel

Day6
Day6 met ‘Gravity’ wereldtournee naar Amsterdam en Brussel
Door larissapronk op 29 november 2019 - 11:32 Day6 komt in 2020 met hun 'Gravity' wereldtournee naar Nederland en België. De band zal op 16 januari een optreden geven in The Box in Amsterdam en op 22 januari in het Koninklijk Circus in Brussel.

Day6 is een K-popband en is opgericht in 2014. De band bestaat uit 5 leden: Jae, Sungjin, Young K, Wonpil, and Dowoon. In september 2015 brachten ze hun eerste album 'The Day' uit. Hun nieuwste album 'The Book of Us: Entropy’ verscheen op 22 oktober. Genres als metal, disco, latin pop en reggae zijn te horen op dit album. 'The Book of Us: Entropy’ bereikte de tiende plaats in de Billboard World Albums Chart.

Reguliere tickets gaan 6 december om 12:00 uur in verkoop. Ticketprijzen zijn voor beide shows nog niet bekend. Kaarten voor het concert van Day6 in Amsterdam koop je hier. Kaarten voor het concert van Day6 in Brussel koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Day6 in The Box begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Day6 in Koninklijk Circus begint.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jett Rebel

JETT REBEL MET ‘LIVE FOREVER TOUR’ LANGS VIJF STEDEN...Jett Rebel gaat met zijn ‘LIVE FOREVER TOUR’ langs vijf steden in december....

Stormzy

STORMZY KOMT MET ZIJN 'HEAVY IS THE HEAD' TOUR NAAR... Stormzy komt met zijn 'HEAVY IS THE HEAD' tour naar Nederland en België. Op...

REACTIES

Avatar garfield38
wo 08 jan 2020 16:44

garfield38 100 euro voor een staanplaats en 160 euro voor een VIP ticket. Ik ben benieuwd of er zoveel kapitaalkrachtige fans zijn. Dit is niet de eerste K- of J-Pop band die Amsterdam aandoet en alle concerten zijn vanaf 60 tot 150 euro.

 0
Avatar metalupyourass
wo 08 jan 2020 17:13

metalupyourass 109 euro, zitplaatsen al uitverkocht. Wie gaat hier naar toe vraag ik mij dan af...

Compleet geschifte prijzen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.