Wolfmother ook naar Muziekgieterij in Maastricht

review: Wolfmother - 25/06 - TivoliVredenburg Wolfmother
Wolfmother ook naar Muziekgieterij in Maastricht
Door larissapronk op 19 december 2019 - 11:29 Wolfmother komt in 2020 naar Nederland. Eerder werd al aangekondigd dat de Australische band op 20 mei een in Podium Victorie in Alkmaar optreedt. Dit concert is al helemaal uitverkocht. Vandaag maakt de band bekend dat ze ook te zien zullen zijn in Muziekgieterij in Maastricht.

Wolfmother is een rock-band uit Australië en bestaat uit drie leden. In 2005 braken ze door met hun nummer 'Woman'. Deze single is al meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube en was genomineerd voor de Single van het jaar bij de Aria Music Awards. Verder zijn ze bekend van de nummers 'Joker and The Thief' en 'Victorius'. Wolfmother wordt geïnspireerd door rockbands als Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Kyuss. In 2013 ging de band tijdelijk uit elkaar. Inmiddels is de band weer terug en komen ze weer terug naar Nederland.

Reguliere tickets voor het concert van Wolfmother zijn direct al in de verkoop gegaan en kosten €35,-. Kaarten voor het concert van Wolfmother in Muziekgieterij in Maastricht koop je hier.

013tilburgklein

NELLY IN MAART NAAR 013 Nelly komt in maart 2020 voor een concert naar 013 in Tilburg. Zijn album...

Tino Martin

TINO MARTIN IN 2020 NAAR RODAHAL IN LIMBURG Tino Martin gaat in 2020 op tour. Vandaag werd bekendgemaakt dat zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.