Tino Martin in 2020 naar Rodahal in Limburg

Tino Martin
Tino Martin in 2020 naar Rodahal in Limburg
Door larissapronk op 19 december 2019 - 10:55 Tino Martin gaat in 2020 op tour. Vandaag werd bekendgemaakt dat zijn eerste show zal plaatsvinden in Limburg. Het event, genaamd Tino Martin Meets Limburg, vindt plaats op 17 april in de Rodahal in Kerkrade. Binnenkort wordt er meer onthuld over de andere data en locaties van de tour.

Tino Martin zal met zijn tour door alle twaalf provincies reizen. In elke provincie wordt hij vergezeld door grote namen uit die provincie. Zo zullen bij zijn show in Limburg artiesten als Beppie Kraft, DJ Coenio, Erwin Live, Henk & Ton en Marleen Rutten aanwezig zijn.

Eduard Martinus Kattenberg, beter bekend onder zijn artiestennaam Tino Martin, is een Nederlandse zanger uit Den Haag. Hij begon met muziek maken in 1998. In 2002 nam hij deel aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Hier zong hij als René Froger-imitator 'This Is The Moment' en werd uiteindelijk tweede. In 2014 brak de zanger door met zijn nummer 'Jij liet me vallen'. Verder zijn nummers als 'Doe wat je wil', 'Toch zal ik altijd aan je denken', 'Later als ik groter ben' en 'Zij weet het' ook erg bekend. Eind 2018 deed Tino Martin mee aan het tv-programma Beste Zangers.

Early Bird tickets voor Tino Martin Meets Limburg kosten €28,45 en reguliere tickets €33,45. Kaarten gaan aanstaande maandag 23 december om 19:00 uur in de verkoop. Tickets voor Tino Martin zijn show in de Rodahal koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Tino Martin zijn concert in Limburg begint.

Wolfmother

WOLFMOTHER OOK NAAR MUZIEKGIETERIJ IN MAASTRICHT Wolfmother komt in 2020 naar Nederland. Eerder werd al aangekondigd dat de...

JulesDeelder

DICHTER, NACHTBURGEMEESTER EN JAZZ-ARTIEST JULES... De bekende Rotterdamse dichter Jules Deelder is na een kort ziekbed...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.