Rapper Scarlxrd naar Melkweg en 013

review: Scarlxrd - 28/5 - Melkweg Scarlxrd
Rapper Scarlxrd naar Melkweg en 013
Door Cartman91 op 11 december 2019 - 15:39 De Britse rapper Scarlxrd luisterde in zijn jeugd veel naar nu-metal, wat hem ook als artiest gevormd heeft. Hij is dan ook geen doorsnee rapper, maar gebruikt een mix van hiphop met metal en een aanvulling van trapbeats.

Komend jaar komt de rapper voor twee shows naar Nederland toe. Op 24 maart zal hij eerst te zien zijn in 013, twee dagen later is de Melkweg aan de beurt.

Tickets gaan vanaf 13 december om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in 013 kost je 20,90 euro. Voor het optreden in de Melkweg ben je met 20,70 euro iets goedkoper uit. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Tevens kan je een ticketreminder instellen, om te voorkomen dat je de start van de voorverkoop misloopt. Een reminder voor de kaartverkoop van de show in 013 stel je hier in. Voor het concert in de Melkweg stel je hier een reminder in.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Scarlxrd in 013
Tickets Scarlxrd
KIES TICKET
di 24 mrt
Scarlxrd
013, Tilburg
do 26 mrt
SCARLXRD
Melkweg, Amsterdam
Paradiso logo nieuw

DRIETAL CONCERTEN IN NEDERLAND VOOR ALBERTA CROSS...De Britse band Alberta Cross , veelal vergeleken met onder meer Kings of...

Melkweg nieuwe logo

TRIPPIE REDD GEEFT EXTRA CONCERT IN MELKWEG MAX Omdat het Melkweg concert van Trippie Redd zo snel uitverkocht raakte, is er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.