Alan Parsons Live Project naar Koninklijk Theater Carré en De Roma

review: Alan Parsons Live Project - 14/08 - 013 Alan Parsons Live Project
Alan Parsons Live Project naar Koninklijk Theater Carré en De Roma
Door myrthehuisman op 11 december 2019 - 11:04 Alan Parsons komt in juni 2020 terug naar Nederland en België. Op 21 juni geeft hij een concert in Carré en op 23 juni staat hij op het podium van De Roma. De concerten staan in het teken van het 40 jarige jubileum van het succesvolle album The Turn Of A Friendly Card.

Parsons begon zijn carrière als muziektechnicus en werkte mee aan hits van The Beatles en Pink Floyd. Toen hij in 1975 The Alan Parsons Project begon samen met Eric Woolfson scoorden ze de hits met o.a. 'Sirius', 'Games People Play' en 'Eye In The Sky'. In de tijd dat hun muziek enorm populair was traden ze nooit live op. Vanaf 1999 speelt Alan Parsons de nummers live tijdens uitverkochte concerten. April van dit jaar kwam het album 'The Secret' uit.

De voorverkoop voor beide shows gaat 13 december 10:00 van start. Tickets voor het optreden in Carré zijn verkrijgbaar vanaf €63,30. Tickets voor het concert kan je bestellen via deze link. Tickets voor het concert in De Roma kosten rond de €50 Kaartjes voor dat concert vind je hier.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop niet gaat missen? Stel dan een reminder in! Als je een reminder instelt ontvang je een mailtje als de voorverkoop van start gaat. Stel hier je reminder in voor de kaartverkoop van het concert van Alan Parsons in Carré. Maak gebruik van deze link om een reminder in te stellen voor de show in De Roma.


The Dirty Daddies - Patronaat news

IN THE PICTURE: MARILLION, KENSINGTON, NONA, COREY...In deze winterse maanden zoek je al gauw de warmte en gezelligheid op, zoals...

Mainstage Den Bosch

BLUE MAN GROUP VOOR CONCERTREEKS NAAR MAINSTAGE Blue Man Group komt voor een concertreeks naar de Mainstage in 's...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.