Stormzy komt met zijn 'HEAVY IS THE HEAD' tour naar Nederland en België

Stormzy
Stormzy komt met zijn 'HEAVY IS THE HEAD' tour naar Nederland en België
Door larissapronk op 29 november 2019 - 10:50 Stormzy komt met zijn 'HEAVY IS THE HEAD' tour naar Nederland en België. Op 10 en 11 februari zal hij te zien zijn in Ancienne Belgique in Brussel en op 22 februari in AFAS Live in Amsterdam.

Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr., beter bekend onder zijn artiestennaam Stormzy, is een Britse rapper en singer-songwriter. Op 22 november 2019 kwam zijn meest recente single 'Own it' uit, een samenwerking met Ed Sheeran en Burna Boy. Eerder deze maand werd zijn nieuwe album 'Heavy Is The Head' aangekondigd. Dit album is volledig door Stormzy zelf geproduceerd en komt op 13 december uit. Op dit album zullen samenwerkingen staan met artiesten als Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, HER, Tiana Major9 en YEBBA. Stormzy heeft ondertussen al 25 awards gewonnen, waaronder 2 BRIT Awards, 1 MTV EMA, 1 BBC Music Award en 2 Global Awards. Afgelopen jaar was Stormzy te zien op Pukkelpop en WOO HAH!, maar vooral als headliner van het Glastonbury festival gooide hij hoge ogen.

Stormzy zal in Nederland en België te zien zijn op de volgende data:
10-02-2020 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
11-02-2020 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
22-02-2020 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Reguliere tickets voor de shows in Brussel kosten €27,- en in Amsterdam €35,84. Kaarten gaan vrijdag 6 december om 9:00 uur in verkoop. Tickets kan je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop begint? Stel een ticket reminder in door te klikken op een van de data waarop Stormzy te zien is: 10 februari in Brussel, 11 februari in Brussel en 22 februari in Amsterdam.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Day62

DAY6 MET ‘GRAVITY’ WERELDTOURNEE NAAR AMSTERDAM EN... Day6 komt in 2020 met hun 'Gravity' wereldtournee naar Nederland en België....

Blackbird

BLACKBIRD OP TOUR LANGS O.A. DOORNROOSJE, BITTERZOET... Zangeres Blackbird gaat in het voorjaar van 2020 op haar 'The Debut Album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.