Kensington ook in 2020 voor twee concerten naar de Ziggo Dome

review: Kensington - 14/07 - Johan Kruijf Arena Kensington
Kensington ook in 2020 voor twee concerten naar de Ziggo Dome
Door brittcrooswijk op 26 november 2019 - 11:26 In 2020 komt Kensington opnieuw voor twee concerten naar de Ziggo Dome. Daarmee komt het aantal optredens dat ze in deze zaal spelen op vijftien. Geen enkele band heeft zoveel concerten in de Ziggo Dome gegeven. In begin december 2019 staat Kensington voor drie concerten in de Ziggo Dome, deze zijn allemaal uitverkocht.

Op 15 november bracht de band hun nieuwe album ‘Time’ uit. Ze wilden in alle rust de songs kunnen schrijven en daarom trok de band zich even terug in de bossen van Canada. Dit album kwam binnen een week na de release al op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. Kensington zal komende zomer ook weer flink wat festivals aandoen. De Utrechtse band staat in ieder geval op Paaspop Schijndel, Dauwpop, Central Park, Pinkpop, Stadspark Live, Concert at Sea en Strandfestival Zand. Hier vind je een overzicht van de gehele Kensington tourlijst.

In 2017 waren we aanwezig bij het concert van Kensington in de Ziggo Dome. Dit leverde dit foto-verslag op. De grootste show tot nu toe van Kensington was in de Johan Cruijff Arena. Hier waren we ook bij.

Kensington speelt in 2020 live in de Ziggo Dome op de volgende dagen:
06-11-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
07-11-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Tickets kosten tussen de €35,- en de €60,- en gaan in de verkoop op vrijdag 29 november om 11:00. Vorig jaar werden er na een eerste aankondiging nog meer Ziggo Dome shows van Kensington aangekondigd. We laten je het natuurlijk weten als dit weer gebeurd.

Bang om de verkoop te missen? Stel hier een reminder in voor het concert op 6 november en hier voor het concert op 7 november.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ntjam Rosie

NTJAM ROSIE MET CLUBTOUR DOOR NEDERLAND IN 2020 Ntjam Rosie komt in 2020 met een nieuw album en gaat daarmee op clubtour...

The Slow Show

THE SLOW SHOW MET TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË The Slow Show komt in 2020 met hun tour voor meerdere shows naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.