concert: Kensington in Ziggo Dome

  • Kensington
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Kensington
    Pinkpop 2013 - Zondag
    © Joost Doensen
ZA.
07 NOV
KENSINGTON 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Kensington
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kensington in Ziggo Dome
Tickets Kensington:
za 07 nov
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 33,00 - 65,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sinds 2015 heeft de band dertien keer de Ziggo Dome uitverkocht. Met deze 2 concerten in 2020 komt het totaal aantal optredens dat de Nederlandse band in de Ziggo Dome gaf op vijftien. Kensington bracht op 15 november 2019 hun nieuwe album Time uit. Om in alle rust de songs van dit album te kunnen schrijven, trok de band zich terug in de bossen van Canada. Deze periode van bezinning en reflectie op hun stormachtige carrière en levens van de afgelopen acht jaar leverde een album op dat binnen een week na de release nummer 1 behaalde in de Nederlandse Album Top 100.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kensington in Ziggo Dome plaatsvindt.

Foto's van Kensington

Foto Kensington te Bierpop 2018 Foto Kensington te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto Kensington te Kensington - 14/07 - Johan Cruijff ArenA Foto Kensington te Kensington - 05/04 - Effenaar Foto Kensington te Kensington - 17/7 - Ekko Foto Kensington te Bierpop 2018
 
Bekijk alle 428 foto's van Kensington

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan