HRVY in 2020 met tour naar Paradiso

hrvy
HRVY in 2020 met tour naar Paradiso
Door larissapronk op 18 november 2019 - 12:03 HRVY gaat in 2020 op tour. Op 5 april zal hij een optreden geven in de grote zaal van Paradiso.

Harvey Leigh Cantwell, beter bekend onder zijn artiestennaam HRVY, is een Engelse zanger en danser. Hij werd bekend door het maken van videos dat hij plaatste op YouTube en Facebook. Hij is op tour geweest met onder andere Little Mix, The Vamps en Loren Gray. HRVY's bekendste nummer is 'Personal'. Dit nummer heeft meer dan 245 miljoen views op YouTube. Op 8 november bracht hij zijn meest recente single 'Million Ways' uit.

Reguliere tickets kosten €23,- en gaan aankomende vrijdag 22 november om 9:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van HRVY in Paradiso koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor HRVY in Paradiso begint.

Bestel tickets HRVY in Paradiso
Tickets HRVY
zo 05 apr
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
TivoliVredenburg

TWEE EXTRA SHOWS IN TIVOLIVREDENBURG VOOR MIKADe Britse zanger Mika bekend van grote hits als Grace Kelly , Relax,...

Bryan Ferry

BRYAN FERRY IN JUNI 2020 MET TWEE CONCERTEN NAAR BELGIË Op 28 juni staat Bryan Ferry in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne en op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.