Bryan Ferry in juni 2020 met twee concerten naar België

Bryan Ferry
Bryan Ferry in juni 2020 met twee concerten naar België
Door myrthehuisman op 18 november 2019 - 11:36 Op 28 juni staat Bryan Ferry in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne en op 30 juni geeft hij een concert in Kursaal Oostende.

Bryan Ferry is voormalig frontman van Roxy Music. Met Roxy Music scoorde hij hits zoals 'Love Is The Drug', 'More Than This, en 'Avalon'. Ook solo is Bryan Ferry niet onsuccesvol. Nummers zoals 'Slave To Love', 'Don't Stop The Dance' en 'Kiss and Tell' deden het erg goed. Vorig jaar bracht de zanger het album 'Bitter Sweet' uit. Tijdens de concerten in België zal Bryan zowel zijn solowerk als muziek uit zijn tijd als leadzanger van Roxy Music laten horen.

De voorverkoop voor beide shows begint op 22 november om 14:00. Een kaartje voor het concert in Openluchttheater Rivierenhof kost je €56 en voor een ticket voor het optreden in Kursaal Oostende ben je €58 tot €85 kwijt. Voor tickets voor het concert in Rivierenhof moet je op deze link klikken. Ga je liever naar het concert in Kursaal Oostende? Die tickets vind je hier.

Wil je een email ontvangen wanneer de kaartverkoop begint en er zeker van zijn dat je die niet mist? Stel dan een reminder in. Stel hier een reminder in voor de show in Openluchttheater Rivierenland en hier voor de voorverkoop van het concert in Kursaal Oostende.

hrvy

HRVY IN 2020 MET TOUR NAAR PARADISO HRVY gaat in 2020 op tour. Op 5 april zal hij een optreden geven in de...

Doe Maar

DOE MAAR IN 2020 OP TOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË Doe Maar gaat in 2020 op tour. Ze zullen te zien zijn op verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.